پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

طرح رژیم صهیونیستی برای شهرک سازی در غزه

طرح رژیم صهیونیستی برای شهرک سازی در غزه یک روزنامه آمریکایی از طرح رژیم صهیونیستی برای شهرک سازی در غزه خبر داده و نوشت که ۷۰۰ خانواده صهیونیست نیز برای اقامت در این شهرک‌ها ثبت نام کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 23
کد خبر: ۲۶۰۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت که رژیم صهیونیستی برای شهرک سازی در اراضی غزه بعد از اخراج ساکنان اصلی آن از این منطقه برنامه‌ریزی می‌کند.

 

این روزنامه به نقل از جنبش شهرک سازی «نحالا» که متشکل از یهودیان افراطی در سرزمین‌های اشغالی است، نوشت که دست کم ۷۰۰ خانواده صهیونیست برای اقامت در مناطق اشغال شده غزه و ایجاد شهرک‌های صهیونیستی در این مناطق ثبت نام کرده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، جنبش صهیونیستی مذکور برنامه‌ریزی برای استقرار ۶ شهرک صهیونیستی در غزه را آغاز کرده است.

 

جنبش حماس پیش از این با انتقاد از سکوت جامعه جهانی نسبت به نسل کشی گسترده اسرائیل در شمال غزه در چهارچوب طرح ژنرال‌ها نوشت که این سکوت به معنی مشارکت واقعی در این جنایت است و این در حالی است که شهرک نشینان صهیونیست همواره در مناطق مرزی با غزه تجمع کرده و خواستار احیای شهرک‌های صهیونیستی در این منطقه می‌شوند.

 

گروه افراطی نحالا که مسئولیت احداث شهرک‌های صهیونیستی در مناطق اشغالی را بر عهده دارد، دوشنبه گذشته کنفرانسی را برای تبلیغ شهرک سازی مجدد در غزه برگزار کرد. در این کنفرانس ده‌ها نفر از اعضای پارلمان رژیم صهیونیست شرکت داشتند.

 

بزالل اسموتریچ وزیر امور مالی رژیم صهیونیستی یکی از افراد شرکت کننده در این کنفرانس بود که از طرح رژیم صهیونیستی برای ایجاد شهرک‌های یهودی در غزه خبر داد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار